Ontzettend blij zijn wij met de trouwe sponsoren!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn wat betreft sponsoring? Er zijn diverse pakketten beschikbaar waarmee uw bedrijf zeker in het oog springt op bijvoorbeeld (inter)nationale concoursen en evenementen. Neemt u voor meer informatie zeker contact met ons op.

Hieronder vindt u een overzicht van de bedrijven die Katja Gevers Dressuur momenteel sponsoren.

Synovium

Sportpaarden doelen laten bereiken door middel van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. Al onze voedingssupplementen worden ondersteund door tientallen jaren van wetenschap over voeding bij sportpaarden. Onze voedingssupplementen moeten voldoen aan hoge eisen voor voeding en energiebehoeften van sportpaarden.

logo-liggend-synovium-middel

Equiline

Equiline is opgericht in de jaren ’80 en de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale bekendheid in de wereld van ruiters. De missie van het bedrijf is het bieden van topkwaliteit voor paarden en ruiters. Dankzij het gebruik van de beste materialen en productieprocessen voldoen de zadeldekjes, dekens en andere accessoires aan hoge technische normen, innovatie, extreme prestatie met een vleugje Italiaanse stijl.

Logo Equiline

Samshield

Samshield is het resultaat van een mix tussen de behoeften van de jonge proffesionele ruiter, de creatieve energie van de jonge ontwerper en de technische visie van de ingenieur. Samshield’s filosofie is om geavanceerde producten aan te bieden op het gebied van actieve en passieve veiligheid, comfort, hygiëne, materiaal en afwerkingskwaliteit evenals maatwerk.

Samshield

Gevers Optiek – Optometrie

Als opticien bieden we een uitgebreid assortiment aan producten en diensten aan, variërend van de nieuwste collectie (zonne)brillen tot oogmetingen, contactlenzen en accessoires. Ook voor persoonlijk en professioneel advies bent u altijd van harte welkom in onze winkel in Berlicum.

logo-gevers

Oogbalans

Oogbalans is een optometrische praktijk voor binoculair zien en visuele training. Naast het onderzoeken van de oogsterkte en oog gezondheid zijn wij gespecialiseerd in onderzoek naar de samenwerking van de ogen.
Goed en scherp zien is namelijk niet hetzelfde als comfortabel zien. U kunt bij Oogbalans terecht voor optometrie en visuele training.

Oogbalans